fredagen den 19:e oktober 2012

Allt är inte guld

"Hur går det med din egna ridning förresten? Har inte läst något om det på ett tag", skriver Helly.

Det går framåt! Eftersom vi bara är tre personer i min grupp får vi mer tips och råd av tränaren än vad vi skulle fått om vi var nio personer, vilket är vanligast. Det är lyxigt! Vi har en bra mix på hoppträning och dressyrlektioner. Själv gillar jag hoppningen mest, särskilt nu när vi galopperar mellan hindrena! Det blir lite mer fart vilket jag gillar även om jag var livrädd första gången!

Men allt är inte guld. En av mina stora sorger när det gäller ridningen, min egen, är att det inte känns som att jag har tid. Min lektion börjar klockan 16.30 vilket innebär att jag måste vara i stallet en halvtimme innan för att förbereda mig och hästen. Oftast är jag rejält stressad när jag kommer dit. Det är något med måndagar, veckans uppstartsdag, som man inte bara kan skaka av sig eller stänga av.

Jag pratade med ridskolechefen om det här och hon ska titta på om jag kan byta grupp och rida en annan dag lite senare på kvällen. Jag har ju ridit i ett år nu och kommit igång ordentligt, så det skulle inte vara några problem att hoppa in i en grupp som har kommit lite längre än min grupp, men så var det ju det där med att vi bara är tre personer och all tid vår ridlärare har för oss... Vi får se hur jag gör!

Hursomhaver är jag väldigt glad att jag hittade hem i stallet! Tack till Sockertoppen a.k.a. Lill-Roffe för det!

2 kommentarer:

  1. Åh, så kul att det går framåt! Och att du fått upp ögonen för hoppning Lite avis faktiskt, det var ett tag sen jag själv hoppade nu. Fasligt kul så länge hindren inte är för höga! Hoppas du kan byta till dig en annan dag och tid. Det är så skönt att slippa stressa innan ridning, bara mysa och ta det lugnt med pållen! Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det märks så väl när jag inte hunnit stressa ner innan. Hästen märker det, jag märker det. Pust!

      Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...