söndagen den 14:e oktober 2012

"Egentligen är jag ganska trött på allt barnsnack, men...", del 308

Mörka lockar i nacken, svarta ögon och bekymrad uppsyn. Där låg han som ett litet knytte på mitt bröst under sin älskade snuttefilt. Så plötsligt, från en dag till en annan, är han fyra år och ligger i sin säng nu på födelsedagsmorgonen och väntar tålmodigt på att vi ska komma och sjunga för honom. Vår stora men lilla raring!

Om vi kirrat hästarna han önskade sig? Nej, det blev inga hästar och vi fick inte tag i någon soldat som kan vakta hans rum, inte heller ett får. Däremot fick han en dinodräkt som han genast tog på sig och skadad av reklam som jag uppenbarligen är köpte jag en härmapa åt honom. Den där leksaken i barnreklamen där apan härmar allt man säger. Han är lycklig, vi är olyckliga.

Nu sitter han, alldeles födelsedagspirrig, i soffan och väntar på att hans bästa kompisar ska komma och leka med honom! Det är stort att fylla fyra år och ha bästa kompisarna från föris på besök för första gången!

8 kommentarer:

 1. Oh. Vad fort det går ändå! Jag har ju också en som blir fyra som var nyfödd typ igår!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Kan meddela att han hade en riktigt bra dag!

   Radera
 3. Tiden springer iväg! Grattis i efterskott.

  Alexandra, jag skriver också till dig för att fråga om träning. Jag har fött två barn och vill komma igång genom löpning och gammal hederlig vardagsrumssvettning med bla. sit ups. Jag har hört att man inte ska göra det om man fött barn?! Stämmer det och isf hur gör du ifall du tränar mage?

  Tack för en fin blogg!
  /E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också hört att man ska vara försiktig med sit-ups. Det förespråkar Lofsan (http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/) m.fl. Då är tydligen plankan bättre! Mina kids är ju stora nu, yngsta fyra år så jag gör sit-ups då och då, men om jag ska vara helt ärlig tycker jag bättre om plankan! Kolla in Lofsans blogg och sök lite på plankan så hittar du bra övningar! Heja!

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...