torsdagen den 11:e oktober 2012

"Jag gör det ändå" fungerar alltid

Planen var att träna i kväll. Varenda cell i kroppen säger nej, ligg hemma i soffan och ät chips i stället, men eftersom mitt motto är "Jag gör det ändå" har jag redan bytt om och ska strax åka.

6 kommentarer:

 1. Heja dig. Det låter som ett himla bra motto faktiskt. Bara göra det liksom. Slippa slösa tid på våndan och funderingarna på om man ska eller inte. Den extratiden kan man ju slappa och käka chips efter träningen istället - winwin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag inte tänkte så skulle gångerna jag var på gymmet vara ytterst få! He he!

   Radera
 2. Apropos ligga i soffan - vi ska snart köpa ny soffa och jag störtgillar färgen på den ni köpte för inte så himla länge sedan. Får man veta var ni hittade den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Roligt med soffköp! Vår soffa har vi köpt på Svenska hem i Umeå. Är inte helt säker på vad den heter, men tror Chicago!

   Radera
 3. Duktiga du. :) Själv hade jag bestämt mig för att jogga idag, men sängen var skönare. Kan ju inte skylla på regn, eftersom jag joggat i regn de senaste två gångerna.. Men ja, ibland är hemmasittaralternativet bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klart, vissa dagar är hemmasittaralternativet bäst!

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...