onsdagen den 17:e oktober 2012

Länkkärlek

Mode, konsumtion, trender och kön. I kväll var jag på ett panelsamtal om mode som Nöjesmagasinet City, en lokal tidning, ordnade i och med att det är modevecka i Umeå just nu.

I panelen satt bland annat modebloggaren Annawii och efter samtalet konstaterade jag att ännu fler borde hitta till hennes blogg! Den är ambitiös, snygg och läsarvänlig. Dessutom är Anna expert på det här med tvåvägskommunikation mellan bloggaren och läsarna. Av henne har vi andra mycket att lära!

Allt det här ville jag säga direkt till henne, men då hade hon redan hunnit gå så jag skriver det här i stället och länkar er vidare till Annawii!


2 kommentarer:

  1. Men hey! Vad fint skrivet! Nu blev jag lite rörd! Och jag missade dig helt (hade som vanligt glömt glasögonen hemma så jag ser ju typ ingen ;). Men vi kanske ses på Ohlssons nåt snart, nu är min stressvecka nummer 1 detta år avklarat så nu finns det äntligen tid för mer pyssel!!

    Kram bästa du!!

    SvaraRadera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...