fredag 5 oktober 2012

Mitt hus är till salu

Jag har sett ett hus som jag absolut vill bo i. Tyvärr står huset där det står. Det skulle krävas ett skolbyte och varje dag skulle vi behöva köra barnen till skolan som ligger i byn bredvid, köra tillbaka förbi huset och in till Umeå för att jobba. Sen hämta barnen i grannbyn på eftermiddagen och köra hem igen.

Mycket tid i bilen och förresten skulle vi nog behöva två bilar för att få vardagen att gå ihop. Samtidigt kan jag inte sluta tänka på huset. Det känns som vårt hus fastän vi inte ens har varit på visning eller pratat med mäklaren.

Det är inget särskilt med huset. Ett enkelt, väldigt vanlig hus med två våningar och källare. Men jag ser framför mig hur vi bär in våra möbler och känner oss hemma direkt. Vi kommer inte att flytta dit, men jag kommer nog alltid att tänka på det där huset. Mitt hus!

2 kommentarer:

Dela vidare?