torsdag 11 oktober 2012

Suddiga vardagspixlar

Som jag har våndats över det här. Att prata om textilier, trender och färgsättning var inga problem utan det var en mer fåfäng vånda... Men VK valde en bild som är ok, tack och lov. Mvh/Fåfäng #1. Han fick byta häst till en högre och piggare på ridskolan. Det blev tråkigt i längden att rida på småhästar som inte gör mer än nödvändigt och det där vita stoet är precis vad han behövde. En utmaning! Jag köpte "En man som heter Ove" i födelsedagspresent till min man med en baktanke. Jag ville själv läsa den! Nu är det min tur!

6 kommentarer:

 1. Tycker att du ser fin ut! Ska fota till jobbets hemsida på onsdag - Ångest!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men om det är jobbets hemsida borde du få välja bild!

   Radera
 2. Jag såg reportaget i tidningen igår. Var nere i Umeå och hälsade på familjen. Du var jättefin, men jag förstår våndan, man vet ju aldrig hur bilderna blir och man vill ju se fin ut - speciellt när så många ser det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att ha förstående bloggläsare, kände mig så extremt fåfäng! Ha ha!

   Radera
 3. Jobbigt att vara i tidningen om man råkar ha en dumful min, precis som jag hade en gång i gymnasiet, då det gjordes ett repotage om vegetarianer. Fotografen bad mej ta en tugga av en banan... (alla vet väl hur jäkla osnygg man är när man tugagar på en stor bit banan!)
  Jag ville typ dö när jag fick se bilden i tidningen!

  Din bild blev däremot jättefin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vilken konstig idé fotografen hade och det är ju nått med fotografer, att man inte törs säga ifrån eller ifrågasätta. Jag fick bland annat hålla upp en tygrulle, det tyckte jag kändes lite trist, nått som fotografer alltid vill att man ska göra när man pratar om tyg.

   Radera

Dela vidare?