lördagen den 13:e oktober 2012

Suddiga vardagspixlar

Sockertoppen hade hoppträning i dag. Man ska inte underskatta de där korta benen. Hon kan hoppa riktigt högt! Jag stod och tittade på och funderade på hur det kommer att kännas första gången han ska hoppa 1.20 eller ännu värre högre än så? Det lär dröja, men är det då man blundar för att inte skrika rakt ut? Han har nämligen bestämt sig nu, att hoppning är så mycket roligare än dressyr.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Han tycker inte ens att det är läskigt. Det kanske beror på att bommen ligger så lågt nu, men hästen tar ju högre skutt som du ser! Jag tänker att hans hoppträningar är lite som terapi för mig, att jag tvingas vänja mig. För som förälder blir man ju lätt darrig i benen när det går fort och han ska hoppa högt.

      Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...