onsdagen den 12:e december 2012

"Egentligen är jag ganska trött på allt barnsnack, men...", del 323


Jag borde starta en lagom provocerande blogg om livet som ponnymorsa och sno Tyra Sjöstedts koncept på hästbloggen Darios rakt av. Blanda filmsnuttar och lite lagom mycket skryt med bilder och blogginlägg om hans outfits och utveckling. Kanske kan det locka annonsörer och sponsorer inom ridsporten? Det hade varit bra, för nu behöver han nya ridbyxor och jodphursen är tydligen på gränsen till att vara för små... Igen.

12 kommentarer:

 1. Vad har han för storlek? Jag har 2 par liggandes här, ett par "jeans-mönstrade" i strlk 160 och ett par bruna i strl 34, båda helskodda och nästintill oanvända.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är mkt mindre i storlek, åtta år bara! Det är så svårt att hitta rätt ridbyxor åt barn i den här åldern, oftast är dom ganska långa och smala. Såna ridbrallor går typ inte att hitta jo, om man är beredd att betala en tusenlapp för typ Kingsland, men det är inte jag.

   Radera
 2. Ja, det borde jag ju ha kunnat räkna ut egentligen :)
  Hoppas du hittar något bra och prisvärt alternativ!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack ändå för att du tänkte på oss! Det glömde jag ju skriva, så jag skriver det nu!

   Radera
 3. Tjing. Har läst ett tag men inte kommit mig för att kommentera tidigare. Men kom på att jag har ett par sprillans nya mountain horse med stålhätta liggande. strl 36. kostar 990 i butik, men en femhunka + frakt så slipper jag att tradera. :)
  såna här.. http://www.mountainhorse.se/eshop/hoest-2012/category394/saekerhet/article2062.aspx

  sjusovare4@gmail.com om det skull vara intressant. Om inte, ha en fin dag o heja ponnykillen!!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett generöst erbjudande, men exakt såna har han i storlek 36. Attans också! Annars hade jag lätt köpt dom! Tack för erbjudandet!

   Radera
  2. Okej synd.
   Jösses vad fort de växer! :)

   Radera
  3. Ja, det är inte klokt! Och så växer dom nästan allt på en gång. Poff säger det och 5 cm längre och 1,5 cm längre fot.

   Radera
  4. Ja det känns som min 4månadersbebis snart flyttar hemifrån! :o

   Radera
 4. Eller.. jag har gått i dem en endaste gång utomhus, så inte SPRILLANS nya, men nyskick. :)

  SvaraRadera
 5. Jag hade lätt läst den bloggen! Och om du har facebook kan jag tipsa om denna köp och sälj sida - hästrelaterat: https://www.facebook.com/groups/442195042499193/ Kanske kan du hitta skor och ridbyxor där :)

  SvaraRadera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...