söndagen den 16:e december 2012

Suddiga vardagspixlar


Min snubbe fick en tidig julklapp i veckan, pata negra från Spanien. Vi andra var lite småchockade medan han höll på med den, men skivorna på tallriken tog slut snabbt. Sockertoppen hade en klasskompis på besök så de spelade Uno, drack pärondricka och åt mackor med en galet god ost och pata negra på. Ett lyckat fredagsmys!   Två personer som är råpeppade på jul! De började klä granen, men är inte helt klara, och la fram alla julklappar fast jag sa att det kan bli en lång vecka om de måste frestas av alla julklappar.
"Äsch det gör inget..."
Nu händer det nästan varje dag att jag känner typen där inne. Som en liten fisk som splattrar omkring, en fladdrande känsla.

8 kommentarer:

 1. Låter som väldigt fint fredagsmys. Längt tills sönerna börjar ta hem kompisar för spelkväll på fredagar. Här har det "egna" kompislivet nyss börjat, och då är det mest en sväng med någon hem efter förskolan...Jättetrevliga bilder att få ta del av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väldigt mysigt! Framför allt när det blir så här avslappnat. Inget som behövts planeras kring utan det ringer på dörren "kan jag va med dig?"

   Radera
 2. woh, fan va snygg den där tröjan var. såg den på h&m. men nu äre it så länge kvar innan min bäbis kommer så det känns så waste med gravidkläder nu.
  Men skitsnygg var du i den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag som tänkte att man kan ha den sen också, en lös t-shirt är ju alltid snygg!

   Radera
  2. där har du en poäng! Tröjan införskaffas kanske vid nästa tur på stan ;)

   Radera
  3. Den är skön också, jag har tom tränat i den pga brist på andra lite längre tröjor som inte blottar magen!

   Radera
  4. haha, låter ju onekligen kung!

   Radera
  5. Alltså jag brukar ju inte hetsa folk att köpa, men KÖP!

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...