fredagen den 28:e december 2012

Vykort från Sälen!


Hej igen!

Nöjd och rejält mör i kroppen efter julfirande på Högfjället i Sälen, så ser lägesrapporten ut sedan sista blogginlägget för en vecka sedan.

Vi blev friska och drog till Högfjällshotellet innan julafton! Där har jag åkt slalom för första gången på tio(!) år och kidsen som aldrig stått i ett par slalompjäxor gick i skidskola i fyra dagar och lärde sig åka lift, svänga och stanna. Grabbarna gick i olika grupper men hade samma lärare och hon var helt fantastiskt bra! Är så impad av hennes engagemang, tålamod och driv! Sedan tyckte förstås Lil'Bro att sången hon lärde ut var kul:
"Uppe på berget finns ingen polis. Där kan man vara naken och släppa en fis!"

På tredje dagen åkte den äldre upp och ner i den röda backen (med ankarlift upp) på egen hand, och blev så såld på slalom att han ska fortsätta åka hemma i Västerbotten, medan den yngre gillade störtlopp och bus med killarna i liften mer.

Helt klart en bra avslutning på året!

God fortsättning,
Alexandra

2 kommentarer:

  1. Åh vad mysigt! Själv bytte jag bort min snowboard mot en skoterhjälm igår. Kändes mer värt.. Tuffare på nåt sätt.. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh! Det är ju så kul att köra/åka skoter! Dom vi var i Sälen med hyrde skoter två dar, men jag var så sugen på slalom, samma med resten av min familj, och hade därför inte tid att hänga med. Nästa gång kanske!

      Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...