torsdagen den 10:e januari 2013

Tre saker jag ska genomföra 2013

1. Jag ska föda barn och bli trebarnsmorsa. Stor grej! 2. Så fort ungen är utklämd och jag har återhämtat mig ska jag börja rida igen!
3. Nu framstår jag säkert som galen, men vi ska ut och resa med en 9-åring, en 5-åring och en bebis på sex månader! Tre barn i stället för två! 

17 kommentarer:

 1. Bra planer!! Men varför galen? Vi planerar att bila till södra Frankrike med en sexåring, en fyraåring och en sexmånaders och jag tänker mig att det kommer att gå bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, egentligen... Varför galen? Dom äldre är vana vid att resa långt och bebisen lär ju mest bara hänga med!

   Radera
 2. Hej, jag har precis hittat hit och gillar din blogg mycket. Jag blev trebarnsmorsa för fem år sedan och det har inte påverkat vårt resande så mycket. Man blir mer planerad med vissa grejer och softare med andra. I höstas stack jag iväg själv med barnen en vecka och det kändes coolt. En nioåring, en sjuåring, en femåring och en fyrtioåring. Dina stora barn kommer att bli så STORA med en pluttbebis i familjen. Ni kommer klara det galant!// Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är så klart lätt nervös över att få ett tredje barn, då är det tur att mina bloggläsare är generösa med peppande kommentarer! Tack!

   Radera
 3. Inte galen, är ju superfint att resa med barn! Vi drog runt i Asien tre månader med en åttamånaders bebis och en två-och-ett-halvt-åring förra hösten. Bland det bästa jag gjort :) Här kan du läsa hur jag summerade det hela sista kvällen på vår resa: http://babypacker.wordpress.com/2011/11/30/one-night-in-bangkok/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Det är superfint att resa med barn! Vi har rest långt med våra två ett par gånger, kände bara att nu kommer en tredje... Hur ska det gå? Men det går ju det med! Har förresten också bloggat om att resa långt med barn:
   http://www.alexmo.se/2011/01/egentligen-ar-jag-ganska-trott-pa-allt_05.html

   Radera
 4. Ja, vi har just varit en månad i Costa Rica med en 3,5-åring och en 5 månaders. Bebis var i perfekt reseålder! Det är ju mycket lättare att resa med barn, jämfört med vad alla andra insinuerar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så härligt med Costa Rica, låter som en fantastisk resa och gött att höra att det fungerade så bra att resa med liten bebis!

   Har inte heller tyckt att det var jobbigt att resa med två barn, min enda referens till att resa med tre barn är en kvinna som åkte själv med sina ungar från LA... Det var kaos. Riktigt så är det nog inte, särskilt inte när man är två vuxna! He he!

   Radera
 5. Jag kan inte kommentera från mobilen. Himla irriterande, eftersom jag nästan alltid surfar därifrån och ofta vill kommentera. Hur som helst, vi bilade de 115 milen till Skellefteå när H var typ tre veckor. Jag tycker inte ni är galna. Bra mycket mer galenskap att resa med en 1,5-åring som vi gjorde nyss. En spädis är inga problem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog mer att åka med tre barn jag funderat på än att resa med bebis. Det har jag gjort och precis som du säger spädisar är inga problem, men när dom blir tre tillsammans tänker jag att det blir en annan sak.

   Radera
 6. Risk för mässling (som funnits utbrott av i bl a södra Europa) tänker jag kan vara ett problem när det gäller barn mellan sex och nio månader som varken har kvar skydd från mamman eller kan vaccineras... Men imponerande att våga ge sig iväg med tre ungar! Jag, dom bara har två, blir peppad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mässlingen ja... Och allt annat man inte kan skydda sig från.

   Radera
  2. Fast man kan ju skydda sig mot den, bara inte mellan 6 och 9 månader. :)

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...