måndagen den 21:e januari 2013

På smällen - Då älskar jag honom mer

När han kommer hem med en påse Turkisk peppar åt mig!

2 kommentarer:  1. Haha, samma här. Gött med godis! Jag är gravid för första gången och jag kan få en sån jävla ångest över all TRÄNINGSHETS!!!!!! Det känns som att man uppmanas att banta. Jag hade ätstörningar när jag var yngre men har varit "frisk" länge och minns inte ens när jag senast mådde dåligt över min kropp. Men när man blir gravid ändras allt så jävla snabbt. Brösten växer, magen växer utan att man har bäbismage, man känner sig stor och klumpig. Jag är lång och normalsmal och tror jag har gjort en hel normal viktökning (är i v.13 nu och har kanske gått upp 3-4 kg). Men jag har ALDRIG känt mig så oattraktiv i hela mitt liv! Och jag hatar det för jag brukar inte ens bry mig om sådant. Fick en bok av min barnmorska där det står typ "ät inget godis och ingen skräpmat.... men en chokladbit går bra ibland" och ville bara riva sönder hela boken. "Fortsätt träna! ät ingen skräpmat!" är typ det ENDA jag har hört sen jag blev gravid. Jag tränar på gym och min barnmorska sa att jag skulle fortsätta träna som vanligt. Men det går ju fan inte! Har varit trött som en zombie och mått illa som en gris. Har försökt gå på jympa en gång i veckan och då känns det som jag ska avlida. Mår illa av att ligga på mage, pulsen går upp till 200 miljoner direkt och jag är helt svimfärdig hela träningspasset. Den träningen jag skulle kunna utföra är typ enklare vattenjympa och yoga. Men då får jag ångest över att det inte känns som "tillräcklig" träning för att kroppen ska må bra av det. Men så är det ju säkert inte, det är bara för att man uppmanas "träna som vanligt". Gode gud i himlen, jag vill bara ha lite medlidande istället för förmaningar om allt! Höra typ att "din kropp mår såklart bra av att äta bra och träna, men det är NORMALT om detta blir svårare när du är gravid". Vad som helst! Jag kände typ "åååh lyllo dig" när du hade gått ner i vikt istället för upp pga illamående. Det är inte friskt av mig! Nä, nu ska jag gå och protestäta lite turkisk peppar till frukost.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska strax till jobbet men vill lite snabbt svara på din kommentar. Det jag tänker på är vad barnmorskan som jag går till på förlossningen sa till mig! Hon UPPMUNTRADE mig att gå på yoga, inte för träningen i första hand även om det är en bonus, men framför allt för avslappningen och att man hittar sin tyngdpunkt. Det är bra förberedelser inför förlossningen!


      Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...