tisdagen den 22:e januari 2013

På smällen - Det kan bli en långdragen graviditet

Enligt mina högst ovetenskapliga uträkningar som bygger på min egen teori om när jag föder barn ska lille lillebror födas i månadsskiftet maj/juni, men riktigt så kul ska jag förstås inte få ha det.

Både Sockertoppen och Lil'Bro föddes mer än en vecka innan beräknat förlossningsdatum (BF). Så jag har liksom räknat med att det ska bli så den här gången också. Jag var till och med lite generös med mig själv och tänkte att i den bästa av världar blir det runt den 27-28 maj. Det kändes som en tröst med tanke på hur länge man är gravid och hur illa jag mådde.

Sen flyttade barnmorskan tillbak min graviditet åtta dagar (utan att fråga om det är okej med mig). BF är alltså framflyttad. Tänk om ungen bestämmer sig för att stanna kvar i magen och födas två veckor efter vad som är planerat? Jag har ju ställt in mig på månadsskiftet maj/juni men det kan alltså lika gärna bli i juli. Hemska tanke.

Om det händer får jag väl hälla i mig hallonte, äta färsk ananas, dricka ett glas champange, ha sex, gå i trappor och äta stark mat samtidigt där i mitten på juni. Det är väl så man gör när man är less på att vara gravid sådär i slutet?!?

2 kommentarer:

  1. MInns känslan av nästan "oändlig" graviditet...men så mådde jag skit illa hela graviditeten också och spydde varje dag i 9 månader. Men tiden går ändå fort....det säger bara swisch ..kan man tycka i efterhand . Kämpa på !! hihihi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu går tiden ganska fort, men jag vet ju hur det blir mot slutet... Då blir man rejält gnällig och om jag måste vänta tills i juli... Den rastlösheten! hehe

      Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...