tisdagen den 22:e januari 2013

På smällen - Man tager vad man haver


Hittade den här fyra år gamla bilden på mig och Sockertoppen i bloggakrivet. En pixlig bild när den förstoras, men jag inser att jag måste leta fram den där beiga jackan till i vår! Preggomagen borde ju passa perfekt där under!

Än så länge har jag köpt två par gravidbyxor och en klänning. Det får räcka! Mer än så tänker jag inte investera i kläder som jag kan använda under en kort tid. Jag får trolla med det jag redan har!

Det spelar ingen roll att jag ser nästan likadan ut varje dag, till och med vid festligare tillfällen, eller att jag måste tvätta oftare än vanligt. För att lägga ner stora summor i gravidkläder måste ju vara som att slänga pengarna i sjön? 

2 kommentarer:

 1. Tycker inte jag! Flera gravidplagg jag köpte var underbart bekväma och sedan använde jag dem under amningstiden... och ett par klänningar och tajts kör jag med än i dag när bäbisen blivit en två och ett halvt åring.
  För mig var det ett tvång att alla kläder skulle sitta ur-bekvämt, och så blev det så med min kropp att inga vanliga kläder gick att använda. ALLT satt fel och oskönt. Tycker således ej att det är pengar i sjön, så länge man skaffar plagg som håller vidare framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv känner jag bara "näe, tänker inte köpa något mer nu". Får leva i mina två par byxor, en klänning och typ tre tröjor resten av graviditeten! He he!
   Mvh
   Snåljåp

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...