onsdagen den 23:e januari 2013

Suddiga vardagspixlar

Min finaste ägodel som jag fick av pappa i tonåren. Då hade den inte samma emotionella värde som i dag. Nu har kistan fått flytta tillbaka till övervåningen och fungerar som nattduksbord. Jag har också hängt upp ett bröst i sovrummet! För några veckor sedan bytte barnen skrivbord med varandra så nu har Lil'Bro stora ytor att jobba på och djupa lådor att fylla med skrot! Och jag som hoppades på en liten samarbetsvillig ponny i går. Ongen fick förstås ridskolans största d-ponny, som försökte bita mig när jag sadlade och tränsade eftersom Sockertoppen inte nådde upp. Sen var jag tvungen att blunda när han började galoppera runt i ridhuset. Först när jag hörde ridläraren ropa "Bra!" vågade jag titta igen.
Där ligger jag med benen i vädret för att slippa krypkänslorna i smalbenen. Fick tips om magnesiumtabletter och stödstrumpor. Riktigt så illa är det inte (än), men jag är tacksam över varje bra tips jag får som underlättar preggotiden! Tack!

6 kommentarer:

 1. Fotmassage och tåhävningar är mina bästa tips mot krypningar i benen. Körde tåhävningar x 50 innan läggdags och det funkade faktiskt ganska bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tåhävningar! Bra tips! Det ska jag testa!

   Radera
 2. Vilken himla snygg tavla! Var kommer den ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Moa Krestesen som har gjort bröstet!

   Radera
 3. Jag är inte preggo, men har stödstrumpor nästan jämt ändå. Antigen på natten, eller på dagen.. Fötterna svullnar så det gör ont i dom annars, och det gör mig sömnlös. Lätt värt att prova! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får köpa både stödstrumpor och magnesiumtabletter att ha här hemma den kväll det blir olidligt! Och så tåhävningar på det!

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...