fredagen den 28:e juni 2013

Suddiga vardagspixlar


Svensk sommar, men vi klagar inte. Det är fint att vara lediga tillsammans hela familjen. Barnen har fått kastspön och varsin håv och fått höra om sin döda morfar som tog med mig till bryggorna vid Nydalasjön på kvällarna. Där stod vi bland myggen och drog upp regnbågsöring efter regnbågsöring!

I kväll ska jag och storkillarna stå på klipporna och fiska mellan amningarna. Även om min pappa är död sedan flera år tillbaka känns det som att han är med oss och kollar att det blir rätt. Allt jag kan om fiske har jag ju lärt mig av min farsa, Storfiskarn. Förhoppningsvis blir han nöjd med utrustningen och tekniken vi lär ut!

6 kommentarer:

 1. Vilken fin grej. Att minnas morfar tillsammans sådär i något som verkligen var morfar. Såklart han håller koll, på ett sätt eller annat! Ser fantastiskt härligt ut - i svenska sommaren och allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fiskelycka i går, men trevligt kvällsfiske!

   Radera
 2. Jag tycker att vi drar och fiskar tillsammans med kidsen någon dag. Det gillar vi också, det är något av det bästa med Norrland för oss :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst! I stan måste man ju ha fiskekort, men det går kanske att ordna fram!

   Radera
  2. Visst kan man väl fiska vid Nydalasjön?
   Imorgon måste jag åka till akuttandläkaren, buhu. Men tisdag kanske?

   Radera
  3. Har lite kämpigt med amningen, måste amma varannan timme, så det blir lite knepigt med en tur till Nydalasjön just nu. Men ni är ju här någon vecka till va?!?

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...