lördagen den 29:e juni 2013

Suddiga vardagspixlar

Myggnätet! Vilken grej! När Sockertoppen och Lil'Bro låg i vagn virrade vi 10 meter tyll runt vagnen för att stänga ute myggen... Det här var ju mycket smidigare! Ingen fiskelycka i går kväll, men fint kvällsfiske! Hitta en sovande bebis! Man kan amma överallt t.ex. på en klippa ute vid en havsvik medan storbarna grillar marshmallows.

6 kommentarer:

 1. Älska Kronan! Älska att man kan amma överallt! Älska sovande bebisar! Inlägget gör mig mycket glad. Om det inte framgår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kronan är verkligen en riktigt, riktigt bra vagn! Vi är så nöjda! Har kört den på stigar i skogen, på asfalt, grusväg osv. Den rullar fram överallt till skillnad från Bugaboon vi hade till Lil'Bro, den var så skranglig i jämförelse.

   Radera
 2. Hittade din blogg via en annan blogg och gillar den verkligen! Grattis till er lilla bebis. jag födde vår 3:a dagen efter dig ser jag. Skoj med fler som skaffar mer än 2 barn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du har hittat hit och grattis till den nya familjemedlemmen!

   Radera
 3. Hallå hästmänniskor!!

  Besök min blogg där jag har världens erbjudande till er nu, det är nämligen så att min syster har massor med Häst & ryttarutrustning kvar från hennes nerlagda butik. Allt är nytt och till riktigt grymma priser. Så passa på nu!
  (Finns även lite begagnat nu också!)

  (HETT TIPS! Vi har ett par svarta JIN stigbyglar med äkta swarowskistenar för bara 1700:- Ordinarie pris 3395:- Så passa på, bli snyggast på tävlingsbanan i sommar!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har allt vi behöver, men någon annan kanske ser din kommentar och hittar något att fynda!

   Radera

Dela vidare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...